Klofjell 665moh

I dag gikk turen til Klofjell i Nannestad Kommune. Det var en helt fantastisk tur og det føltes virkelig som en topptur! Naturen var helt nydelig, herlig skog å gå tur i, været var fint, blåbær overalt, nydelige farger (høsten er i anmarsj), fantastisk utsikt og kjempekoselig selskap!

Ayla og Fløya var kjempeflinke og hjalp til på vei opp. De går ikke nødvendigvis i særlig trekk hele tiden, men de ligger foran meg og det er noe jeg fremelsker når jeg går turer på denne måten. Etterhvert, når Ayla er gammel nok (og røntget fri), så skal jeg trene henne opp til å bære kløv.

Ayla fant ut hvordan hun kunne plukke blåbær selv, så det ble mange stopp på vei ned 🙂 Var nok en del mus i lyngen også, for både hun og Fløya hadde noen artige krumspring innimellom…

Takk for turen Anita. Jeg lar bildene tale for seg 🙂

Dette innlegget ble publisert i Toppturer. Bokmerk permalenken.