Ayla

BH-VT LP1 Alsterbygdens Fröken Fräken – f.03.12.2016

HD: A/A AD: 0/0
Spondylose FRI nakke og rygg (uoffisielt)
Osteocondrose skuldre FRI (uoffisielt)
Øyelyst:
HR_PRA1: FRI (ved arv)
HR_PRA2:
Mentaltest: Gjennomført BPH med skudd

Ferdselsprøven BESTÅTT 24/5-19

B-prøve nybegynner 4/6-19 – 2.premie

I Ayla har jeg fått en hund som virkelig passer meg og min hverdag! Hun er 20kg lettere enn en Rottweiler, mild, trygg, (over)sosial, happy, relativt førermyk, utforskende, selvstendig, sta, egenrådig, tullete, treningsvillig, utholdende og bare fantastisk vakker! Kunne jeg fått noe bedre? Nei!

Med Ayla vil jeg jobbe mest med treningsmetoden shaping. Blir så klart litt av andre metoder også, men etter mange år med tunglært hund, er det utrolig moro å se gleden og iveren Ayla viser! Vet det er både positive og negative sider ved å shape, men vi jobber oss sakte og sikkert mot mål. Gleder meg til å se det endelige resultatet langt der fremme.

Vårt hovedmål er Norsk Lydighetschampionat, deltagelse i FCI3 blir for oss en bonus, men hvem vet hva som skjer i fremtiden. Har fabulert både om det ene og det andre; viltspor, rallylydighet, ferdselsprøven, utholdenhetsprøven og selvfølgelig jakt. Der har vi et mål om å i første omgang bestå kvalifiseringsprøven og få premiering i Begynnerklassen i løpet av 2018.

Gleder meg til fremtiden med Ayla!