SOLGT ❤️ Storm søker sitt for alltid hjem

Ønsker du en valp/hund med motor? En med pågangsmot og sunn nysgjerrighet som tar det meste på strak arm? God lekelyst, sosial, ikke lydsensitiv, bra jaktinteresse og tar vilt spontant? Da er det kanskje nettopp deg vi søker!

Storm 12 uker

Storm er en valp (f. 25/8-20) som søker et permanent hjem hvor han vil bli brukt aktivt. Han hadde en utbrytertrang allerede i valpekassa og var førstemann over kanten. Bingen var heller ikke høy nok, så ca 7 uker gammel klatret han likeså greit over 70 cm og havnet på utsiden. Samtidig med denne bragden fant han ut at det var helt ok å løfte beinet når han tisser. Han er en valp som trenger å få brukt seg jevnlig. Han vil trives med å få utfordringer og bli ledet på rett vei frem mot suksess. Han er en valp med meninger, men allikevel førermyk og med «will to please». Er du urettferdig, så pakker han nok sekken og flytter hjemmefra.

Lydighet, rallylydighet, bruks, redning og jakt er noen av aktivitetene jeg tror Storm vil egne seg godt til. Han lærer fort og ønsker bare mer og mer. Håndtarget, omvendt lokking, innkalling, ro-trening og håndtering er noe det har vært fokus på. Han er rolig i bilen, sover i bur hele natta, er vant med andre hunder og har vært med rundt omkring i forskjellige miljøer.

Storm selges til deg som har erfaring med hund fra tidligere, trener utelukkende positivt og ønsker å bruke han aktivt innen tidligere nevnte hundesporter. Selges ikke som ren tur/familiehund.

Se min fb-side for filmer fra Storm sin oppvekst fra valpekassa/bingen 🙂

For mer informasjon, ta kontakt på mail mette@kompletthund.no

Kan slappe av sånn innimellom 😜
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.