7 uker gamle

Valpene etter Ayla og Mickey er nå 7 uker gamle. Tiden går så himla fort og innen de to neste ukene har de flyttet til sine for alltid hjem hos herlige mennesker!

Det meste av oppdateringene er lagt ut på fb-siden min. Der ligger det både filmer og bilder av valpenes oppvekst her hos meg. Jeg gjør mitt aller beste for å gi valpene den beste starten i livet sitt og gleder meg over alt valpene tar på strak arm.

Nå blir det en hektisk uke fremover. Jeg har flere planer med valpene og 19.oktober skal de alle sammen til veterinær for å få helsesjekk, vaksine, Id-chip, pass og full gjennomgang av kroppen hos veterinær og kiropraktor Jenni Lehtinen.

En trist nyhet er at lille Vesla dessverre måtte avlives 7.oktober. Hun var liten allerede fra fødselen av og jeg har sett gjennom de ukene hun var her at hun hadde sine utfordringer. Jeg har hatt løpende kontakt med veterinær og da hun var 6 uker gammel kunne vi ta en sjekk og se om det kunne være noe. Høyst sannsynlig hadde hun en hjerneskade på lillehjernen pga for lite oksygen under fødsel (hun måtte jobbes liv i) som igjen første til ataktiske bevegelser og derav nevrologiske skader. Hjernen klarte ikke å sende de rette signalene til kroppen sånn at utviklingen hennes ble feil.

Vesla hadde en livsglede og stå på vilje ut av en annen verden! Hun kjempet seg frem i livet, men det var dessverre ikke nok. Hun hadde det godt i sitt korte liv og var en av de tøffeste av alle valpene som gikk på alt av det ukjente med liv og lyst ❤️

Sov godt lille Vesla ❤️
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.