5 dager gamle

Det er nå fem dager siden fødsel og Ayla er virkelig en dedikert valpemamma ❤️ Hun tilbringer mesteparten av tiden i valpekassa, kommer en sjelden gang inn i stua for å få mat og kos, men vi passer på å gå ca 10-15 minutters tur hver dag. Regner med at vi kan gå en vanlig rusletur om en ukes tid og øke gradvis mot normalen 🙂

Spise, tisse, bæsje, sove – sånn går no dagan ❤️

Alle valpene legger på seg og har begynt å få pigmenter. Poter og snute blir mørkere.

De begynner å få mørkere pigment 🙂

Lille Vesla som jeg kaller henne, er halvparten så stor som de andre, men hun fighter seg frem til puppen. Gir henne litt hjelp innimellom med å «ta over» en pupp en annen valp har «satt igang» krana på, så slipper hun å bruke masse krefter på den jobben – kun sutte og svelge 😀

10 valper er mange valper! Det kommer etterhvert til å bli rimelig trangt om plassen når melkekrana skrus på, men enn så lenge er det mest kos 😍

Vesla – halvparten så stor som de andre 🥰
Kommer til å bli trangt om plassen etterhvert 😆
Dette innlegget ble publisert i Valper Ayla x Mickey. Bokmerk permalenken.