Hvor mange valper er det?

I dag har vi vært hos Skedsmo Dyreklinikk og tatt røntgen. Ayla har vokst godt den siste uka, lagt på seg 7(!) kg, så jeg var relativt spent på hvor mange som egentlig er inni der. 7-8 kanskje? Det er jo et fint antall tenkte jeg 🙂

Pga covid-19 er det ekstra strenge restriksjoner mtp renslighet og smittefare på klinikken, så jeg måtte pent sitte på venterommet mens Ayla ble tatt bilde av. Snakk om å riste med beina og bite negler da eller 😆 Etter en liten stund går døra opp, ut kommer veterinæren med Ayla og jeg sier «nå er jeg spent». «Ja der var det mange» svarte veterinæren… «Ikke si at det er 10???». «Jo, jeg tror faktisk det»… 😱 «NEI, det er for mange», klarer jeg å lire ut av meg så alle på klinikken begynte å le 😂 Men røntgenbildet lyver ikke, der lyste det i hvertfall 9 hodeskaller mot meg, men hun var usikker på om det kanskje kunne gjemme seg en, eller to. Jeg stirret og stirret på bildet. Fant hodeskaller og «koblet på» ryggradene. Jeg må innrømme jeg mener å se flere ryggrader enn tydelige hodeskaller, så hjelpe meg, det kan nok kanskje være 10 valper inni der 😱

Så…. Jeg kan vel skylde meg selv som har kjøpt inn 10 halsbånd, 10 håndkler og 10 matskåler 🙈😂

Det blir en spennende uke framover. Når kommer de? På termin? En dag eller to før? Eller kommer de en dag eller to etter termindatoen..? Vi går all in for en grei fødsel, at valpene plopper ut som perler på en snor og at alle sammen er velskapte små bebbiser. Det jeg er ganske så sikker på er at det høyst sannsynlig blir mer enn nok å gjøre for både Ayla og meg de neste 9-10 ukene 😁

Hvor mange klarer dere å se…???
Dette innlegget ble publisert i Valper Ayla x Mickey. Bokmerk permalenken.