Hannhund er valgt!

Da har jeg endelig tatt beslutningen om hvilken hannhund jeg vil parre Ayla med – Vassruggens Eirik Röde. I og med hun er litt uregelmessig i løpetidene sine, så har jeg bestemt meg for å parre på den førstkommende løpetid. Dvs at jeg håper på valper allerede høsten 2020. Jeg er kjempespent på denne kombinasjonen og mener jeg har funnet den rette hannhunden for Ayla sitt første kull.

Du kan lese mer om planlagt kull her.

Om du er interessert i valp, er det bare å ta kontakt på mail mette@kompletthund.no. Det kan ta litt tid å få svar, da jeg har mange forespørsler på valp allerede. Jeg har ikke en nummerert liste, men forbeholder meg retten til å velge de rette valpekjøperne selv. Videre selger jeg kun til deg som vil bruke hunden aktivt innenfor jakt, lydighet, bruks, redning eller annen hundesport. Jeg selger ikke rene familiehunder.

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.