NKK trinn 2 lydighetsinstruktør

I helgen har jeg bestått skriftlig, teoretisk/muntlig og praktisk eksamen på veien mot å bli godkjent trinn 2 lydighetsinstruktør i Norsk Kennel Klubb. Jeg har ett krav igjen for å få autorisasjon – 1.premie i lydighet klasse 3. Vi har opprykket fra klasse 2, men må trene litt mer for å bli klare til klasse 3. Nå som alt av konkurranser er avlyst pga corona viruset, så har vi «god» tid på oss til å bli klare til start, forhåpentligvis senhøstes 2020 ?

Det har vært en god læringskurve gjennom hele kurset! Den har helt klart gått oppover og jeg føler jeg sitter igjen med både mer erfaring, kunnskap og kompetanse. Hilde Ulvatne Marthinsen har enormt mye kunnskap, både teoretisk og praktisk, og jeg er så sjeleglad for at hun deler den med oss andre på en super måte! Kursgruppa har bestått av herlige folk og vi har sammen jobbet mot felles mål. Vi har motivert, støttet og pushet hverandre gjennom, vi har hatt gode diskusjoner, noe som virkelig har hjulpet meg på veien! Takker dere alle sammen ❤️ Takk også til Hamar og Omegn Hundeklubb som arrangerte kurset!

Jeg har hatt to fadderekvipasjer gjennom hele kurset som jeg har instruert i utvalgte oppgaver, både nyinnlæring og videreutvikling av momenter/øvelser. Vi har vært gjennom neseprøve, avstandsdirigering, ruta, apport og kjeder. Vi har trent på grunnferdigheter/momenter og jobbet mot fulle øvelser. Mette og Gry, med hhv Luca og Lady, har vært helt supre å jobbe med. I og med jeg kjenner dem fra før har jeg måttet jobbe med å klare å være instruktør og ikke treningskompis ? Jeg har fått gode tilbakemeldinger, så satser på at det funka greit. Tusen takk for tålmodigheten damer ??

Så nå er det bare å jobbe på og få til den siste delen. Ayla har alle egenskaper som skal til for å nå toppen, så nå er det bare meg det står på…

Rise and Shine – fortsatt mitt motto ??

Jeg tar en skål for meg selv ???

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.