Crazy people do crazy things…

MONA KJERNHOLM – de som kjenner meg vet jeg har henne som en av mine favorittinstruktører innen lydighet. Hun har en tendens til å se de små tingene jeg ikke klarer selv. Plukke ting litt i fra hverandre og gi meg et bedre perspektiv på hvordan jeg skal komme i mål med enten et moment, eller en hel øvelse. Hver gang jeg har trent for henne, drar jeg derfra med ny motivasjon 🙂 Jeg har fått gode tilbakemeldinger og nyttige innspill. Det gjør til at jeg VET at jeg til syvende og sist vil få til det jeg har satt meg som mål 😀

SÅ hva gjør da Mettemor? Jo, hun tar seg en «liten svipptur» til Veddige i Sverige for å ta en privattime med nevnte instruktør 😀 Altså det ligger SØR for Gøteborg om noen lurer… For meg er det litt crazy å finne på sånne ting, men hva gjør en ikke for å komme videre i treningen…

AYLA og jeg fikk 3 gode økter á ca 25 minutter. Vi trente utgangsstilling, fvf med vendinger og rygge samt skiftene i avstand. Jeg skal ikke gå detaljert inn i hver økt her, men det jeg har fått ut av det er helt supert!!! Fikk tilbakemelding om at jeg har gjort en del rett siden sist jeg trente for Mona, mens andre ting kan gjøres bedre. Det er jo de tingene som kan gjøres bedre jeg lærer av, så godt å få det på plass 😀

Apportere target var den nye greia…

SPETAKKEL er for øvrig Ayla sitt nye følgenavn! jeg har i grunnen aldri opplevd henne så «ille» som hun var hos Mona… Eller hun har jo alltid vært rimelig hoppetusse og vimsete, men herregud, nå var det i en helt annen liga! Kan kanskje være fordi vi var hos Turid ved Dyrealternativen dagen før og fikk myket opp noe muskulatur i nakken og et par låsninger… Uavheggig av det MÅ vi trene ro og konsentrasjon 😛

PLANLEGGE er noe jeg må bli myyyye flinkere til! Jeg skal ha det klart for meg hva jeg skal gjøre, hvordan gjør jeg det, hva vil jeg belønne, hvilke kriterier har jeg og hvor mange repetisjoner skal jeg ta FØR jeg starter treningen!

Vi må trene på å være i bobla hele tiden!

VI KJØRTE i følge med Hilde som også skulle trene med sin Maud. Etter endt trening kjørte hun videre på jobb, mens jeg tok med meg Ayla og Saldo hjem. Etter å ha stått opp kl 0430, kjørt x antall mil og trent med Ayla var igrunnen energien min brukt opp… Stoppet rett utenfor Gøteborg og spiste middag på IKEA, shoppet litt og kjørte videre. Etter kort tid ble jeg rimelig trørr, så da ble det stopp for å sove i ca 30 minutter… Litt sjokolade, cola og god telefonsamtale med Birgitte fikk meg helskinnet hjem til Hurdal igjen 😀 Var kontroll på Svinesund, men jeg kjørte i feil fil, havnet sammen med alle trailerne og kjørte bare rett gjennom – fanken at jeg ikke smuglet med meg litt ekstra greier over grensa… 😛

Vel hjemme er det bare å gå gjennom notatene i treningsdagboka, planlegge treninger og jobbe godt fremover mot våre mål. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal trene for Mona!!

Dette innlegget ble publisert i Lydighet. Bokmerk permalenken.