Vi venter valper!

I dag har vi vært på ultralyd ved Skedsmo Dyreklinikk og vi kunne se minst 5 valper hos Ayla ? Det er vanskelig å estimere nøyaktig antall, så det kan gjemme seg noen flere. Enn så lenge er valpene bare små klumper som ligger inni fosterposene, skjelettet vil ikke forkalke seg før rundt dag 45, men navlestrengene er ganske så tydelige.

Nå er det en spennende tid foran oss. Estimert termindag er 28.august +/- et par dager, så valpene vil være leveringsklare i uke 43/44.

Siden jeg skal til Island i august, så har jeg en del å ordne før jeg drar. Valperommet skal ryddes og vaskes, jeg må bygge valpekasse, handle inn nødvendige ting, vaske hundetepper osv osv… Men det er jo artige ting å gjøre nå som det er noe stort å glede seg til ?

Blå ring er valp, lilla ring er navlestrengen ❤️
Dette innlegget ble publisert i Valper Ayla x Mickey. Bokmerk permalenken.