Stolt oppdretter!

Liv Marit og Nora (KH Solena av Ayla) har gjort det igjen! Seier i kl1 med 300/320 poeng! På bare tre stevner, med seier på alle, har de LP1 tittel i boks 🤩 Superteam!!

Brødrene Storm (KH Thonolan av Ayla) og Sorbus (KH Carolio av Ayla) har også vært i konkurranseringen den siste tiden.

Sorbus trenes primært i agility og har gått uoffisiell blåbærkonkurranse hvor han gjorde en strålende jobbe og ble nr 3. Vi gleder oss til å se Siri og Sorbus på banen når de er klare for den store scenen etterhvert!

Begge gutta deltok på rallylydighet konkurranse i regi av Stovner Hundeklubb 13/3 med toppers resultat! I sin debut klarte Tori og Storm en sterk 1.premie med 193/200 poeng i klasse 1. Siri og Sorbus gikk sin andre konkurranse, igjen til en 1.premie og 196/200 poeng.

Even (KH Jondalar av Ayla) trenes i NRH (Norske redningshunder) og har bestått Apellen (lydighet) på veien mot å bli godkjent redningshund.

Siden Sidsel har hatt godkjente hunder tidligere slipper hun Modul 1 som omhandler fører. De er nå godt igang med Modul 2 som Apellen er en del av. Deretter må de få godkjent meldingssjekk (hunden forteller fører at den har funn), mørkesøk og 600m rundering (søk i tildelt terreng hvor de skal gjøre funn av menneske) før Modul 2 er i boks. Senere skal de gjennom Modul 3 og eksamen i Modul 4. Vi gleder oss til å følge dem på veien videre mot godkjenning 😃

Vi GRATULERER alle sammen 🎉😃

Liv Marit og Nora 😃
Sorbus med en god 3.plass på blåbærstevne 😃
Storm (t.v) og Sorbus etter en solid innsats i rallylydighet 😃
Sidsel og Even 😃
Dette innlegget ble publisert i Resultater, Valper Ayla x Mickey. Bokmerk permalenken.