Debut i lydighet kl 3

Etter to år uten å konkurrere debuterte Ayla og jeg i lydighet kl 3 i dag. Det har også vært et valpekull i løpet av den tiden. Vi var så absolutt ikke klare for start sånn egentlig, med minimalt med trening, men JEG trengte å komme i gang igjen. Stolt av meg selv for at jeg faktisk gjorde det 💪

Visste vi kunne få 0 på flere øvelser, men jeg tok alt som en trening. De øvelsene vi fikk 0 på er de vi jobber mest med om dagen. De er sånn 50/50 øvelser og i dag var visst ikke Ayla klar for å sanke poeng 😆 Det hjalp heller ikke at jeg rotet det til med å gå feil i både fvf og L 🙈

Alt i alt er jeg fornøyd med dagen, det gikk jo egentlig som forventet. Nå vet jeg hva vi må trene/legge vekt på fremover og kan legge en plan for sommeren 😃

Kjempefin stemning utenfor ringen, godt arrangert stevne og toppers dommer gjorde dagen super! Gratulerer til alle som oppnådde sine mål, både store og små 👏

Foto: Malin Solberg
Dette innlegget ble publisert i Lydighet. Bokmerk permalenken.