Velkommen til verden 🥰

Alt bra med mor og barn ❤️

25.august 2020 kom Komplett Hund sitt første kull med golden retriever til verden. Ti velskapte valper kom tett i tett og kom seg nesten ikke ut av fosterposen før nestemann varslet sin ankomst. Ei lita tulle måtte ha litt starthjelp og er mindre enn de andre, men ligger på puppen og virker sterk og fin. Ellers er det et jvent kull hvor fordelingen ble 3 tisper og 7 hannhunder. Det var en relativt rask fødsel med kort tid mellom hver valp. Ayla fikk liten tid til å hvile mellom slagene, så hun har brukt litt tid på å venne seg til sin nye oppgave, men nå ser det ut til at det begynner å roe seg godt ned i valpekassa.

For mange år siden leste jeg bøkene om Naturens barn (Hulebjørnens klan). Ayla er hovedpersonen i de 6 bøkene skrevet av Jean M. Auel. Jeg tror jeg har lest alle bøkene minst 2 ganger, så for meg var det naturlig å hente navnene til dette kullet derfra. Det er ikke bestemt hvem som skal hete hva, men navnene blir:

Komplett Hund Joplaya av Ayla (t)
Komplett Hund Solena av Ayla (t)
Komplett Hund Tulie av Ayla (t)

Komplett Hund Jondalar av Ayla (h)
Komplett Hund Thonolan av Ayla (h)
Komplett Hund Dalanar av Ayla (h)
Komplett Hund Willomar av Ayla (h)
Komplett Hund Robenan av Ayla (h)
Komplett Hund Carolio av Ayla (h)
Komplett Hund Barono av Ayla (h)

Jeg vil i løpet av noen dager bestemme meg for hvilke som får valp og deretter ta kontakt med dere som står på liste.

Dette innlegget ble publisert i Valper Ayla x Mickey. Bokmerk permalenken.